tepe reklam alanı

TÜFAD BASIN AÇIKLAMASI

Haberin Tarihi: 26 Temmuz 2019 - Okunma Sayısı:515 defa okundu.
0Shares

Yalova ilimizde yaşanan menfur bir olaydan dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. İsteriz ki ne spor camiasında nede Yalova ilimizde ve Türkiye’de böyle bir olayın yaşanmamasıdır. Fakat 21 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşen ve sosyal medyada da sürekli olarak gündeme gelen “Spor Taciz“ olayı ile ilgili olarak olayla herhangi bir bağlantısı bulunmayan biz antrenörleri hedef alan paylaşımlar nedeniyle derneğimiz TÜFAD ’ın temsil etmiş olduğu 170 civarındaki faal antrenörümüz kamuoyunun gözünde zan altında kalmaktadır. Söz konusu olay ile ilgili olarak ilgili kişinin antrenörlük belgesi ya da lisansı mevcut değildir.

Sosyal medya ortamında yer alan kişinin antrenör olduğu bilgisi tamamen yanlış ve asılsızdır. Söz konusu kişi ilgili spor kulübünde yönetici olarak görev yapmaktadır. İlgili kişi 21 Temmuz 2019 tarihinde adli makamlarca hakkında gözaltı kararı alınmış gerekli yasal işlemlere başlanmıştır. İlgili spor kulübü yöneticisi hakkında söz konusu olayda yapılan soruşturmanın devam etmesi nedeniyle adli makamlardan gerekli açıklamanın yapılması beklenmektedir.

TÜFAD olarak sosyal medya paylaşımlarında özellikle doğrudan antrenörleri ve antrenör camiasını hedef alarak olayın maksadının toplumsal linçe dönüştürülmesi, antrenör camiası içerisinde yer alan olay ile hiçbir bağı olmayan diğer arkadaşlarımıza karşı hakaret ve tehdit noktasına varacak paylaşımlarda bulunanlar hakkında derneğimiz adına yasal haklarımız gereğince suç duyurusunda bulunulacağının bir kez daha bilinmesini isteriz. Söz konusu olay ile ilgili olarak derneğimiz olayın yakından takipçisi olacak ve kamuoyunu konu hakkında adli mercilerden alınacak net bilgilerle bilgilendirecektir.

Saygılarımızla ,

TÜFAD Yalova Şubesi

Not : Haberin yayın hakları Yalova Güncel Spor sitesine aittir. Sadece iş ortaklarımız tarafından kullanılabilir.

0Shares
Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın

Künye

İmtiyaz Sahibi
Recep TURAN

Editör
Recep TURAN (recept@yalovaguncel.com) ,

Adresimiz
Yalova/Merkez

Ajans Telefonu

Ajans Fax

Ajans Mail
info@yalovaguncel.com

error: Emek Hırsızlığına Karşı Site Koruma Altında !!